ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την Mediterranean Youth (εφεξής ΜΥ), o σεβασμός και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία.

Στην παρούσα πολιτική περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, βάσει των οποίων προβαίνουμε στη συλλογή, επεξεργασία και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και τη λοιπή ισχύουσα νομοθεσία. Λαμβάνουμε δε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, τη διαθεσιμότητα και την εγκυρότητα των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί /αναθεωρεί την εν λόγω πολιτική, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε συχνά την ενότητα αυτή της ιστοσελίδας μας προκειμένου να ενημερώνεσθε για τις τυχόν αλλαγές.

 

 

Ι. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 είναι η επιχείρηση με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΕΓΚΑ» και το διακριτικό τίτλο «MEDITERRANEAN YOUTH», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι, επί της οδού Κώστα Βάρναλη 11, email: info@myouth.gr, τηλ: 2106824730

Στην Εταιρεία υπάρχει Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας για οποιοδήποτε αίτημα ή διευκρίνιση αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα: Μαρία Μπουσουλέγκα, email: info@myouth.gr, τηλ: 2106824730

 

 

ΙΙ. Τι είδους προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι τα ακόλουθα:

  • Πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε οικειοθελώς

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός αν εσείς επιθυμείτε να μας τα παρέχετε. Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να ζητήσετε πληροφορίες ή να υποβάλετε ερωτήματα ή αιτήματα σχετικά με τα προϊόντα μας ενδέχεται να σας ζητηθεί, μέσω ειδικής φόρμας, η παροχή ορισμένων πληροφοριών, όπως το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπρόσθετα μπορεί να σας ζητηθεί να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως προτιμήσεις σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε με τον τρόπο αυτό και είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να σας παράσχουμε τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας είναι σημειωμένα με αστερίσκο στις φόρμες συλλογής δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά στοιχεία δεν θα μπορέσουμε να σας παράσχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Αν δεν επιθυμείτε να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα ανωτέρω στοιχεία σας για τους κατωτέρω αναφερόμενους σκοπούς, παρακαλούμε να μην μας παρέχετε τις εν λόγω πληροφορίες.

Προκειμένου τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρούμε να είναι έγκυρα, ακριβή και επίκαιρα, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.

Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στον παρόντα Ιστότοπο η ΜΥ έχει τη δυνατότητα να συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζεται από εσάς χρησιμοποιώντας τη φόρμα που διατίθεται στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου», ώστε να δημιουργήσει έναν ατομικό λογαριασμό/καρτέλα υποψηφίου πελάτη, μέσω του οποίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω e-mail. Η ΜΥ συλλέγει κατά αυτό τον τρόπο και με την συναίνεση σας τα κάτωθι προσωπικά δεδομένα και ειδικότερα:

 

  1. Στο στάδιο της δημιουργίας ατομικού λογαριασμού χρήστη υποχρεωτικά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης.
  2. Κατά την ολοκλήρωση/ τοποθέτηση της παραγγελίας σας συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιώντας τη φόρμα που διατίθεται στην ενότητα «Checkout» και στις υποενότητες: α) «Billing Details (Λεπτομέρειες χρέωσης)», στην οποία είναι υποχρεωτικά τα στοιχεία Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένης, χώρας, πόλης, περιφέρειας, ταχυδρομικού κώδικα), Αριθμός κινητού τηλεφώνου, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, δυνητικά το διαμέρισμα, το κτίριο, ειδικές σημειώσεις για την παραγγελία και β) «Shipping Address (Διεύθυνση Αποστολής)»- εφόσον η διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής είναι διαφορετική
  3. Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα σας που έχετε καταχωρήσει κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες μας
  4. Στο πλαίσιο αυτό και στηριζόμενοι στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις από την μεταξύ μας συμβατική σχέση, την ίδια την λειτουργία της καθώς και τις εκ του νόμου υποχρεώσεις ενδέχεται να συλλέγουμε επιπρόσθετα στα στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας, πληροφορίες σχετικά με την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής και να απαιτηθούν στοιχεία του «Paypal» λογαριασμού σας ή της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας.
  5. Συλλέγουμε δεδομένα προτιμήσεων και περιήγησης, δηλαδή καταγράφουμε τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που τοποθετείτε στο καλάθι ή στα αγαπημένα σας ή έχετε αγοράσει στο παρελθόν.
  6. Επίσης, αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (newsletter) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην «λίστα αποστολής newsletter».

Πληροφορίες για τον υπολογιστή σας ή την ηλεκτρονική σας συσκευή

Όταν επισκέπτεσθε την Ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιείται τους διαδικτυακούς μας πόρους, οι διακομιστές της Εταιρείας μας, αναγνωρίζουν και συλλέγουν αυτόματα την διεύθυνση (IP) του υπολογιστή σας (Πρόκειται για την αριθμητική διαδικτυακή διεύθυνση που αποδίδεται σε κάθε υπολογιστή σε ένα δίκτυο. Η διεύθυνση IP έχει την παρακάτω μορφή: XXX.XXX.XXX.XXX), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας και τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω τεχνολογιών εντοπισμού, όπως τα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies πατήστε εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας, μπορεί επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες για τη συσκευή σας, όπως τον τύπο της συσκευής καθώς και τη χρήση σας της Ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο από κινητά τηλέφωνα και άλλα κινητά μέσα.

 

III. Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορούμε να λάβουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από διάφορες πηγές. Ενδέχεται να συλλέξουμε αυτές τις πληροφορίες:

–   Όταν τις παρέχετε στον  παρόντα Ιστότοπο μας ή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μας ή σε κάποιες από τις εκδηλώσεις μας.

– Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να ζητήσετε πληροφορίες ή να υποβάλετε ερωτήματα/αιτήματα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

–  Στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις.

 

  1. IV. Πως χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε  για εσάς προκειμένου:

–   Nα σας παρέχουμε τα προϊόντα μας ή τις αντίστοιχες υπηρεσίες μας στον παρόντα Ιστότοπο: Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα και είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις αναζητήσεις ή στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά στοιχεία δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την συναλλαγή μας.

–  Να σας παρέχουμε προσωποποιημένη ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες και πρόσφορες της εταιρείας ή για άλλα θέματα πιθανού ενδιαφέροντός σας, με την αποστολή ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, εφόσον υπάρχει συγκατάθεση σας: Θέλοντας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τον Ιστότοπό μας δύνανται να ζητηθούν για την εγγραφή σας στη λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή προσωποποιημένων ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της Ιστοσελίδας. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν ώστε να σας ενημερώνουμε (μέσω email, SMS, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου) σχετικά με προϊόντα, και προσφορές που παρέχονται από την ΜΥ καθώς και για προωθητικές ή διαφημιστικές ενέργειες της.

Σας ενημερώνουμε ότι όταν συγκατατίθεσθε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας, εξατομικευμένες στις προσωπικές σας προτιμήσεις, λαμβάνει χώρα κατάρτιση προφίλ, υπό την έννοια της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συνίσταται στη χρήση δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών ενός φυσικού προσώπου, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν τις προσωπικές προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα του. Η προσωποποίηση βάσει των αναγκών και των προτιμήσεων σας (profiling) προκύπτει από τα στοιχεία που αντλούμε από τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει των αγορών που πραγματοποιείτε καθώς και βάσει των προσωποποιημένων στοιχείων που λαμβάνουμε από την πλατφόρμα αυτοματοποιημένης αποστολή των Newsletters

– Να προβαίνουνε σε έρευνα ικανοποίησης πελατών εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο. Η έρευνα ικανοποίησης πελατών πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

– Να αξιολογούμε και να βελτιώνουμε τη επαγγελματική μας δραστηριότητα.

– Να συμμορφωνόμαστε με τις έννομες υποχρεώσεις μας και να διαφυλάττουμε τα έννομα συμφέροντά μας.

– Να επικοινωνούμε μαζί σας για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς.

– Ειδικά ως προς την IP διεύθυνσή σας, χρησιμοποιείται από εμάς για να μας βοηθήσει στη διάγνωση προβλημάτων με τον sever μας και για να διαχειριζόμαστε το site μας. Η IP διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται επίσης για τη συλλογή γενικών δημογραφικών πληροφοριών, τις οποίες χρησιμοποιούμε για να αναλύουμε την επισκεψιμότητα της Ιστοσελίδας μας και να δημιουργούμε αναφορές. Τέλος, η ΙΡ διεύθυνσή σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για την επιβεβαίωση ότι είστε αυτός που δηλώνετε.

Σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς θα σας παρέχουμε συγκεκριμένη ειδοποίηση κατά τη στιγμή της συλλογής τους.

 

  1. V. Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας

Ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας, η νομική βάση της επεξεργασίας μπορεί να είναι:

  • Η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων: ολοκλήρωση των συναλλαγών μαζί σας
  • Το έννομο συμφέρον, π.χ. να κατανοήσουμε τις ανάγκες και προτιμήσεις σας, να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να ανταποκρίνονται στις – ανάγκες σας και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της Ιστοσελίδας.
  • Η αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων,
  • Η βελτίωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και
  • Η αντιμετώπιση αιτημάτων ή παραπόνων.
  • Η επεξεργασία σε εκτέλεση εννόμου καθήκοντος – υποχρέωσης, όπως ενδεικτικά οι νόμιμες υποχρεώσεις που απορρέουν από την εργατική, ασφαλιστική και φορολογική νομοθεσία, ή για την άσκηση εννόμων δικαιωμάτων μας.
  • Κατηγορίες δεδομένων σας τυγχάνουν μόνο της απολύτως απαραίτητης επεξεργασίας για τη διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων μας, την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας μας, την τήρηση των εσωτερικών διαδικασιών και λειτουργιών μας και την προστασία της ασφάλειας της Εταιρείας μας και του δημοσίου συμφέροντος.
  • Η συγκατάθεσή σας στην περίπτωση των προωθητικών ενεργειών της Εταιρείας μας. Σε μία τέτοια περίπτωση θα έχετε πάντοτε την δυνατότητα να ανακαλέσετε άμεσα, εύκολα και ανέξοδα την συγκατάθεσή σας, με αποτέλεσμα να σταματήσει άμεσα οποιαδήποτε αποστολή τέτοιου υλικού.
  • Η συμμόρφωση με τις έννομες υποχρεώσεις μας, όταν η επεξεργασία επιβάλλεται από το νόμο.
  • Η συγκατάθεσή σας στην περίπτωση των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας.

 

  1. VI. Σε ποιους κοινοποιούμε τα δεδομένα σας

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους και σε εμπορικούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες μας, χωρίς την πρότερη σχετική ενημέρωση σας.

Ενδέχεται να μοιρασθούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με:

– Οποιαδήποτε δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική  απόφαση.

 

VII. Η πολιτική μας σε σχέση με τα παιδιά

Η ιστοσελίδα δεν απευθύνεται σε παιδιά. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας προορίζονται για ενήλικους χρήστες. Αν πληροφορηθούμε ότι ένας ανήλικος χρήστης προσέφερε αυτοβούλως προσωπικά δεδομένα στην ιστοσελίδα μας θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας.

VIII. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από το σκοπό της επεξεργασίας. Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από τις διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση τη σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης  και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Σε περίπτωση που η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση σας, τα δεδομένα θα τηρούνται μέχρι την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail: info@myouth.gr ή στο τηλέφωνο: 2106824730. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link) που υπάρχει στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας.

  1. IX. Μέριμνα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης ή τροποποίησης τους.

Παρόλα αυτά, οι εγγενείς κίνδυνοι που έχει η  χρήση και η λειτουργία του Διαδικτύου, δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα αποκτώντας με τον τρόπο αυτό  πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και προβαίνοντας σε χρήση αυτών για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

  1. X. Διασυνδέσεις

Η Ιστοσελίδα ενδέχεται να αναφέρεται ή να συνδέεται με άλλα WEB sites ή να περιέχει  συνδέσεις (links) σε άλλες ιστοσελίδες προς διευκόλυνση και πληροφόρηση των επισκεπτών μας. Αυτές οι ιστοσελίδες διέπονται από δική τους πολιτική αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές προστασίας των προσωπικών δεδομένων από τις εν λόγω ιστοσελίδες, οι οποίες δεν είναι υπό τον έλεγχο μας. Σας συνιστούμε να επισκέπτεσθε τους Όρους Χρήσης των ιστοσελίδων αυτών προκειμένου να ενημερωθείτε για την πολιτική που ακολουθούν σχετικά με προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΧΙ.  Ποια είναι τα δικαιώματά σας

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα να έχετε οποτεδήποτε ενημέρωση και πρόσβαση στα δεδομένα σας και να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων σας, αν πιστεύετε ότι είναι ανακριβή ή τη συμπλήρωση των τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.

Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό στην ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, πραγματοποιώντας είσοδο στο Λογαριασμό σας με το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά τη δημιουργία του Λογαριασμού σας.

  1. Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία. Ειδικότερα έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία επεξεργαζόμαστε με βάση τη συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά σας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.
  2. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, εφόσον αυτό προβλέπεται με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία όταν:

– αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευσή τους

– αντιτίθεσθε στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ζητάτε αντί της διαγραφής τον περιορισμό χρήσης τους

– τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς της επεξεργασίας, ωστόσο είναι απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων

– όταν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν που υπερισχύουν έναντι των λόγων για τους οποίους αντιτίθεσθε στην  επεξεργασία.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε διαφημιστικά e-mails έχετε το δικαίωμα να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

– είτε χρησιμοποιώντας τη σύνδεση που βρίσκεται στο κάτω μέρος των e-mails που αποστέλλονται από την εταιρία,

– είτε απευθυνόμενος ανά πάσα στιγμή στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων  της Εταιρίας

 

  1. Δικαίωμα εναντίωσης: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας, εντός των περιορισμών που προβλέπονται στην υφιστάμενη νομοθεσία. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι απόλυτο και ενδέχεται η Εταιρεία να έχει βάσιμους λόγους να αρνηθεί την ικανοποίησή του.
  2. Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε οποτεδήποτε τα δεδομένα που σας αφορούν και να ζητάτε τη διαβίβασή τους απευθείας σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία. Το δικαίωμα αυτό υπάρχει για δεδομένα που μας έχει παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με βάση τη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Προκειμένου να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας καθώς και για οποιαδήποτε ενημέρωση ή διευκρίνιση σχετικά με αυτά και τις προϋποθέσεις άσκησής τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@myouth.gr, ή επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας στο τηλέφωνο 2106824730, ώστε να σας παρασχεθεί κάθε περαιτέρω ενημέρωση και καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε.

  1. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Στις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσής σας, έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, οποτεδήποτε, ανέξοδα, είτε χρησιμοποιώντας τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link) που υπάρχει στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες είτε αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση info@myouth.gr ή επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106824730.

Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά και θα πάψει κάθε πράξη επεξεργασίας, κατά το μέρος που αφορά δεδομένα σας για τα οποία η επεξεργασία λαμβάνει χώρα δυνάμει της συγκατάθεσής σας. Η ανάκλησής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεσή σας πριν την ανακαλέσετε και δεν επηρεάζει την επεξεργασία δεδομένων σας που λαμβάνει χώρα δυνάμει άλλης νόμιμης βάσης επεξεργασίας.

Επίσης μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε να μην σας αποστέλλουμε διαφημιστικό υλικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής που θα βρείτε εντός των διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας ως αναφέρεται παραπάνω καθώς και διαφημιστικό υλικό ταχυδρομικά επικοινωνώντας μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω καθώς και

 

  1. Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία έχετε το δικαίωμα, εφόσον κρίνετε ότι παραβιάζεται η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων σας, να παραπονεθείτε ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λεωφ. Κηφισίας 1, ΤΚ 11523, Αθήνα, τηλ: 210 6475600) και να υποβάλλετε σχετική καταγγελία. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της (www.dpa.gr -> τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη διεύθυνση info@myouth.gr ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της εταιρίας στο τηλέφωνο 2106824730.

Η παρούσα πολιτική ενημερώθηκε στις 21.12.2018