Στη διατροφή ‘κρύβεται’ η ομορφιά….

Έχετε σκεφτεί πότε ότι η λέξη διατροφή είναι αναγραμματισμός του ονόματος Αφροδίτη ( θεά της ομορφιάς ); Τίποτα δεν είναι τυχαίο , αφού η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Ένας υγιής ( σωματικά και ψυχικά ) οργανισμός είναι ένας οργανισμός γεμάτος ενέργεια και αυτό σίγουρα βγαίνει προς τα έξω.

Φροντίδα μετά το καλοκαίρι

Η περίοδος του καλοκαιριού με τις υψηλές θερμοκρασίες, την αλμύρα της θάλασσας και τη συχνή χρήση των αντηλιακών τελείωσε! Το πρόσωπό μας είναι λογικό να έχει αφυδατωθεί ή ακόμα και το αντίθετο, να έχει υπερβολική έκκριση σμήγματος, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν δερματικές ευαισθησίες ή σπυράκια. Οι πανάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ειδικά στα άτομα […]

Μικρές- Μεγάλες Πράξεις Αυτοφροντίδας

Οι γυναίκες της σύγχρονης εποχής καλούνται να ανταποκριθούν σε τόσους ρόλους ταυτόχρονα, που πολύ συχνά καταρρέουν τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Επίσης οι ρυθμοί της σύγχρονης εποχής είναι τόσο βιαστικοί, που παραβιάζουν τη φύση του ανθρώπου κατάφορα.

Συμβουλές ομορφιάς για ένα υγιές δέρμα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής εκθέτει το δέρμα μας καθημερινά σε πολλούς παράγοντες που το ταλαιπωρούν .Γι’αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να το περιποιούμαστε και να το τονώνουμε καθημερινά . Ακολουθείστε πέντε απλές και εύκολες συμβουλές για ένα υγιές δέρμα .