ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο χρόνος παράδοσης και τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανά περιοχή σύμφωνα με τη συνεργαζόμενη ιδιωτική εταιρεία courier. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Για περιοχές εντός πόλης η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,20€. Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς, με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,20€. Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς, με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές)η παράδοση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών και η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€.

Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης Σαββάτου, η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται σε 2,50€ . Για κάθε αποστολή με εντολή πρωινής παράδοσης, η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται σε 2,50€ .

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η συνολική χρέωση αποστολής ή/και αντικαταβολής διαμορφώνεται στα 4,00€. Για αγορές άνω των 50,00€ με παράδοση σε διευθύνσεις εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής είναι δωρεάν. Μέσω email θα λάβετε επιβεβαίωση της επιτυχούς διαδικασίας της παραγγελίας σας, με τα στοιχεία παραγγελίας, καθώς και τα στοιχεία αποστολής.

Οι παραγγελίες προωθούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή με τη σειρά που έχουν καταχωρηθεί.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων εκτός Ελλάδος γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ με συστημένο δέμα.

Ο χρόνος παράδοσής τους για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Για τις λοιπές χώρες Ευρώπης και χώρες υπόλοιπου κόσμου ο χρόνος παράδοσης είναι 10 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ ανεξαρτήτως χώρας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη παραγγελία σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6824730 ή να μας στείλετε e-mail στο [email protected].